Τηλέφωνο Κρατήσεων: 2816008777

Ο χώρος

Avli_Thigaterra_1.jpgΤο εστιατόριο Thigaterra βρίσκεται 5χλμ. δυτικά της πόλης του Ηρακλείου, στην περιοχή Αμμουδάρα, σ’ ένα κτήριο συνολικής έκτασης 500 τ.μ.. Αποτελείται από την βεράντα 110 τ.μ. και τον κύριο εσωτερικό χώρο 390 τ.μ..

Στο χώρο μας κυριαρχούν υλικά βγαλμένα απ’ την ομορφιά της φύσης, συνυπάρχουν οι ξύλινες υφές και η πέτρα, στοιχεία τα οποία συνδυάζονται αρμονικά με τη σύγχρονη αισθητική στη διακόσμηση. 

Η εργονομική διαμόρφωση του χώρου μας, καθιστά το εστιατόριό μας ιδανικό για μικρές κοινωνικές εκδηλώσεις και επαγγελματικά γεύματα. Η εσωτερική αίθουσα μαζί με την εξωτερική αυλή, μπορούν να λειτουργήσουν ως μια μεγάλη και ενιαία σάλα, φιλοξενώντας άριστα τις πιο όμορφες στιγμές σας. 

Ο εσωτερικός χώρος είναι κλιματιζόμενος, ενώ διαθέτει και συστήματα εξαερισμού και πυρασφάλειας. Η εξωτερική αυλή έχει πλήρη προστασία από τις καιρικές συνθήκες. Όλοι οι χώροι είναι εξοπλισμένοι με σύγχρονα συστήματα ήχου.  


Δημιουργήσαμε για εσάς το «Κελάρι» και το «Delicatessen Παντοπωλείο» του Thigaterra με στόχο να βιώσετε στο χώρο μας όλη την εμπειρία της αναζήτησης και ανακάλυψης εξαιρετικών ελληνικών πρώτων υλών. Όσοι αγαπάτε το καλό κρασί θα βρείτε στο κελάρι μας εκλεκτά κρασιά από όλη την Ελλάδα, ενώ μια ματιά στο Delicatessen Παντοπωλείο, δίπλα του, θα σας φέρει μπροστά σε θησαυρούς της ελληνικής γης. Τα προϊόντα του παντοπωλείου μας αποτελούν την βάση του μενού μας και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. 

Ο χώρος παρέχει πρόσβαση σε ΑΜΕΑ καθώς και κατάλληλα διαμορφωμένο WC, σύμφωνα με τις προδιαγραφές που ορίζει η νομοθεσία. 

Υπάρχει άνετος χώρος στάθμευσης δίπλα στο εστιατόριο που λειτουργεί καθημερινά 24 ώρες το 24ωρο.