Τηλέφωνο Κρατήσεων: 2816008777

Ποιοι Είμαστε

Food Three

“Από την εξυπηρέτηση…στην ολοκληρωμένη βιωματική εμπειρία"

Γιατί μαζί μπορούμε να σχεδιάσουμε μία νέα οπτική και κυρίως ένα νέο περιβάλλον με τις πιο σύγχρονες τάσεις που ανταποκρίνονται φυσικά στις δικές σου προσωπικές ανάγκες

 “H Food Three βγαίνει «στον αέρα» του πιο σύγχρονου τοπίου…

Φαντάζεται…Σχεδιάζει και φυσικά Υλοποιεί.

Η εταιρεία έχει στόχο να δημιουργήσει μία ολοκληρωμένη φιλοσοφία επιχειρησιακού κλίματος και σχεδίου δράσης του ανθρώπινου δυναμικού, βασισμένο σε σωστές τεχνικές καθώς και σε επίκαιρα πρότυπα ποιοτικής εξυπηρέτησης.

Να ανάγει όλο αυτό σε μία πραγματική εμπειρία και να μεταφέρει μία εργαλειοθήκη η οποία να επικεντρώνεται στον άνθρωπο, στον επισκέπτη.

Η βιομηχανία της φιλοξενίας αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους παράγοντες της παγκόσμιας οικονομίας. Ιδιαίτερα στην Ελλάδα ο Τουρισμός αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους πυλώνες της χώρας που παράγει ουσιαστικά ένα τεράστιο ποσοστό του ΑΕΠ. Ο χώρος της Εστίασης και του Ξενοδοχείου συνεπώς αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι του. Αυτό σημαίνει ότι μόνο στάσιμοι δεν θα πρέπει να είναι.

Αντιθέτως έχουν την υποχρέωση να δημιουργήσουν ιδιαίτερες συνθήκες που θα εξυψώσουν το “προιόν”. Μοναδική εξυπηρέτηση που θα θέσει σε πρώτο πλάνο τον πελάτη καθώς και τα κατάλληλα και πιο σύγχρονα εκπαιδευτικά εργαλεία που θα εξελίξουν το προσωπικό σας.

Η Food Three οραματίζεται ένα παρόν και ένα μέλλον που το “experience” θα είναι μία πραγματική δράση-αντίδραση με βασικά συστατικά στοιχεία την βιωματικότητα, την αυθεντικότητα και την κουλτούρα.

“Να εκπροσωπείς καθετί που κάνεις σαν να είναι…δικό σου!

“Η “ατζέντα” της Food Three δημιουργεί και προσφέρει… 

Η πολυετής εμπειρία στο χώρο της εστίασης αποτελεί το μεγάλο εργαλείο της αλλά και την έμπνευση της…

Η εταιρεία δημιουργήθηκε ως αποτέλεσμα της πολυετούς εμπειρίας στον επισιτιστικό κλάδο με συνεργάτες εξειδικευμένους για το αντικείμενο και την εξέλιξη του.

Η παροχή ποιοτικών υπηρεσιών σε όλους τους τομείς, η τεχνογνωσία, η στρατηγική εργαλειοθήκη και η υλοποίηση καθώς και η ανάπτυξη μίας στοχευμένης επιχειρηματικής κουλτούρας αποτελούν αναπόσπαστα στοιχεία στα οποία η Food Three εστιάζει και πραγματοποιεί.

Δημιουργεί το σύγχρονο έδαφος μέσα στο οποίο καρποφορούν αρχές και αξίες που θέτουν σε προτεραιότητα την αποτελεσματικότητα και την εύστοχη λειτουργικότητα της εξυπηρέτησης. Με την Εκπαίδευση να αποτελεί τον πυρήνα και το κύριο συστατικό στοιχείο μέσα από το οποίο η ιδέα γίνεται πράξη με τον πιο “επίκαιρο” τρόπο.

Η ποιότητα αποτελεί μία νέα φιλοσοφία management, η οποία εμπεριέχει την συνεχή αναζήτηση και προσπάθεια για βελτίωση όλων των τμημάτων μέχρι την παραγωγή του τελικού προϊόντος…της υπηρεσίας ή της ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ!

“Tι προσφέρει η Food Three…

*Εξιδεικευμένη εκπαίδευση (Training) προσωπικού για χώρους εστίασης. Το πρώτο στάδιο εκπαίδευσης του προγράμματος αναπτύσσεται ως εξής:  

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΚΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ

  • Customer Service (παραγγελία | στρώσιμο και αποκατάσταση τραπεζιών | σωστή οργάνωση λειτουργίας της σάλας
  • Τεχνικές σερβιρίσματος (αγγλικός, γαλλικός, ρωσικός | τρόπος παράθεσης των εδεσμάτων, action τεχνικές σερβιρίσματος)
  • Εκπαίδευση σε όλα τα συστήματα σερβιρίσματος ( A"LA CART BOUFET | TABLE DE HOTEL) • Εκπαίδευση ποιοτικής εξυπηρέτησης 
  • Βασικές αρχές οινοχοϊας
  • Βασικές αρχές γευσιγνωσίας ελαιόλαδου

*Συμβουλευτική (Consulting)

*Διαχείριση και Διοίκηση (Management

Η Food Three και οι συνεργάτες της, με βάση τις ανάγκες που δημιουργεί η ίδια η αγορά σε ένα συνεχώς ανταγωνιστικό και εξελισσόμενο περιβάλλον, αναλαμβάνουν την εκπαίδευση προσωπικού επισιτιστικού κλάδου. Η ανάπτυξη και η εφαρμογή όλων των ενοτήτων που περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα για την σωστή λειτουργία του ανθρωπίνου δυναμικού προσαρμόζονται σαφώς κάθε φορά στις ανάγκες της εκάστοτε επιχείρησης.

“Συνοδοιπόροι ως προς την επιτυχημένη πορεία της επιχείρησης… η Συμβουλευτική και η Εκπαίδευση

Food Three αναπτύσσει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα Συμβουλευτικής και Εκπαίδευσης, χρησιμοποιώντας την πιο σύγχρονη εργαλειοθήκη για την επίτευξη ενός αποτελέσματος. Πιο συγκεκριμένα αυτό θα είναι εστιασμένο στις ανάγκες, στις οπτικές και στις τάσεις του Σήμερα.

Παγκόσμια, το κλειδί για την επιτυχία του τομέα δεν είναι απλώς η δημιουργικότητα και η καινοτομία, αλλά σαφώς η επένδυση σε αειφόρα συστήματα.

 Μέσα από την επικοινωνία, τον διάλογο και την διάδραση με εξειδικευμένους επαγγελματίες του κλάδου, έχεις την ευκαιρία να δημιουργήσεις ένα ακόμα πιο γόνιμο έδαφος για την επιχείρηση σου καθώς και να αναπτύξεις νέα μέσα τα οποία θα βελτιώσουν τις πρακτικές σου.

Η Συμβουλευτική και η Εκπαίδευση αποτελούν την “ομπρέλα” και τον “πυρήνα” για τον εύστοχο σχεδιασμό και την υλοποίηση.


Food for Thought…

Να εκπροσωπείς καθετί που κάνεις σαν να είναι…δικό σου