Τηλέφωνο Κρατήσεων: 2816008777

Μενού φαγητού

Το μενού του Thigaterra αποτελεί μια γευστική και δημιουργική συνάντηση διαφορετικών τόπων της Ελλάδας! Δημιουργούμε γεύσεις και συνδυασμούς αναδεικνύοντας τις πιο ποιοτικές ελληνικές πρώτες ύλες - πρώτες ύλες που ανακαλύπτουμε μετά από διαρκή έρευνα και άμεση επαφή με τους παραγωγούς τους. 

Όραμά μας είναι να αναδείξουμε το γαστρονομικό πολιτισμό της χώρας μας, με απόλυτο σεβασμό και τιμιότητα, θέτοντας ως απώτερο στόχο την αλλαγή στις διατροφικές μας συνήθειες και τη στροφή μας σε πιο οικολογικές και παραδοσιακές διαδικασίες παραγωγής. Στηρίζουμε τον πρωτογενή τομέα που αποτελεί το θεμέλιο του γαστρονομικούς μας αποτυπώματος.

Είμαστε υπερήφανοι, γιατί τo μενού του Thigaterra δημιουργήθηκε με οδηγό την υψηλή αξία που πρέπει να έχει η συνειδητή επιλογή ασφαλών και ωφέλιμων πρώτων υλών στο πιάτο μας. Εργαζόμαστε με μεράκι, μελετάμε και στοχεύουμε στην κατάκτηση -σε βάθος- της γαστρονομικής γνώσης, έτσι ώστε ο ελληνικός διατροφικός πλούτος να αποδίδεται με τον καλύτερο τρόπο και στην πιο δημιουργική εκδοχή του. Πιστεύουμε στην αξία της ελληνικής γαστρονομίας και επιθυμούμε να συνεισφέρουμε στη διατήρηση της «παραδοσιακής γεύσης», μέσα από μια πιο σύγχρονη ματιά. Παντρεύουμε σύγχρονες μαγειρικές τεχνικές με μια δημιουργική παρουσίαση, μεταλαμπαδεύοντας τη γνώση μας σε όλο τον κόσμο. 

Δουλεύουμε με αγάπη, ώστε το εστιατόριό μας να αποτελέσει σημείο αναφοράς του καλού, καθαρού και τίμιου φαγητού, προσφέροντας στους καλεσμένους μας πιάτα παρασκευασμένα με προϊόντα που παράγονται με γνώμονα τον σεβασμό απέναντι στο περιβάλλον και τους ανθρώπους.

Δείτε το menu μας , με τις ανάλογες ενδείξεις για  αλλεργιογόνο συστατικό εδώ