Τηλέφωνο Κρατήσεων: 2816008777

H Thigaterra είναι η κόρη ενός μεγάλου έρωτα για τα υλικά που βγάζει η ελληνική γη μέσα από τα σπλάχνα της, αιώνες τώρα. Είναι η κόρη που γεννήθηκε μέσα στη βαθιά αγάπη για την οικο-γαστρονομία, το καλό και δίκαιο φαγητό που σέβεται τη φύση & τις ελληνικές θάλασσες. Είναι η θυγατέρα της Γης και του Ήλιου.

περισσότερα


Βραδιές Γαστρονομίας

Το Slow Food έχει ως αποστολή τη διάσωση της γαστρονομικής παράδοσης κάθε τόπου, προσπαθώντας να αφυπνίσει τις γαστρονομικές μας συνήθειες. Πρόκειται για ένα κίνημα οικο-γαστρονομίας, το οποίο με τις δράσεις του από μέλη σε κάθε γωνιά του κόσμου μας ενθαρρύνει να υιοθετήσουμε μια διαφορετική φιλοσοφία στη διατροφική μας καθημερινότητα, επιδιώκοντας τον σταδιακό επαναπροσδιορισμό των γευστικών μας συνηθειών και απαιτήσεων τονίζοντας ότι όλοι έχουμε δικαίωμα στην πρόσβαση στο καλό, καθαρό και «δίκαιο» φαγητό. περισσότερα

Το όνομα είναι υποχρεωτικό .
Το τηλέφωνο είναι υποχρεωτικό και μπορεί να είναι μόνο αριθμός.
Δεν έχετε συμπληρώσει το email σας ή το email που δηλώσατε δεν είναι έγκυρο.
Άτομα *
Ώρα *

Κάθε Τρίτη κατά τους χειμερινούς μήνες, το κατάστημά μας παραμένει κλειστό.
Είμαστε στη διάθεσή σας να σας εξυπηρετήσουμε από Τετάρτη μέχρι Δευτέρα.

Η εκδήλωση ενδιαφέροντος θα πρέπει να πραγματοποιηθεί το λιγότερο 3 μέρες πριν την επίσκεψη σας. Επίσης, θα αναμένετε επικοινωνία επιβεβαίωσης ότι η κράτηση σας είναι σε ισχύ.