Τηλέφωνο Κρατήσεων: 2816008777
Βραβεύσεις

Βραβεύσεις

3 βραβεία για το Thigaterra στα Estia Awards 2023

Αθήνα | Δευτέρα 12/12/2022

Η χαρά ολόκληρης της ομάδας μας είναι μεγάλη με τα 3 νέα βραβεία από τα Estia Awards 2023.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Διπλή χαρά για το "Thigaterra" στα βραβεία Cretan Taste Awards 2022 

Ηράκλειο | Τρίτη 25/10/2022

Διπλή χαρά με διπλή βράβευση  από τα #CretanTasteAwards που για 2η συνεχή χρόνια δίνουν το λιθαράκι τους στην προώθηση της Κρητικής Γαστρονομίας, στους ντόπιους παραγωγούς και σε όσους την υπηρετούμε! 

Διαβάστε περισσότερα εδώ

To Thigaterra απέσπασε 2 βραβεία στο Cretan Taste Awards 2021

Ηράκλειο 2021

Ο μεγάλος θεσμός γαστρονομίας "επανήλθε", στην Κρήτη, δίνοντας κίνητρο, αναδεικνύοντας και προωθώντας σπουδαίες πρωτοβουλίες και δράσεις του τόπου. 

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Ηράκλειο 14/07/2021

Η απονομή των βραβείων Authentic Taste of Greece 2021 στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία. 

Ανάμεσα στους βραβευμένους εκπροσώπους της αυθεντικής ελληνικής γεύσης και το Thigaterra.

Μέσα σε πολύ λαμπερή ατμόσφαιρα ολοκληρώθηκε η φυσική απονομή για τα ΒΡΑΒΕΙΑ ΑΥΘΕΝΤΙΚΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΕΥΣΗΣ® AUTHENTIC TASTE OF GREECE. Ο χώρος που φιλοξένησε την απονομή για το 2021 ήταν το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ). Η απονομή έγινε στο περιθώριο του παγκόσμιου συνεδρίου 3rd GLOBAL TASTE CONFERENCE – AMBASSADORS OF TASTE FOR THE GLOBAL GASTRONOMY® ATHENS GREECE υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, του Υπουργείου Τουρισμού, του ΕΟΤ και του Δήμου Αθηνών, όπου συμμετείχε σαν διοργανωτής το Greek Taste Beyond Borders® GTBB και το AUTHENTIC WORLD TASTE® AWT organization.

Κατά την απονομή παρέστησαν και συμμετείχαν παγκόσμιες προσωπικότητες αναγνωρισμένων Chef, μέλη του παγκόσμιου οργανισμού Ambassadors of Taste for the Global Gastronomy® δίνοντας ένα χρώμα διεθνικό σε μια εκδήλωση που δεν έχει πραγματοποιηθεί ανάλογη ποτέ ξανά στην Ελλάδα. Το γεγονός αυτό συνέβαλλε στο να φτάσει ο θεσμός σε ακόμα υψηλότερα επίπεδα κατοχυρώνοντας την υψηλή αξία και αποκλειστικότητα στις υψηλού κύρους πιστοποιήσεις - βραβεύσεις! 

To Thigaterra είναι κάτοχος του AUTHENTIC TASTE OF GREECE - GOLD AWARD 2021.

Ένα σήμα ποιότητας της αυθεντικής ελληνικής γεύσης το οποίο ξεκίνησε στις αρχές του 2019 και προορίζεται για τους άριστους εκπροσώπους της ελληνικής γεύσης ανά τον κόσμο όπως premium προϊόντα Ελλήνων παραγωγών, εστιατόρια, delicatessen και τουριστικά resort.

Όπως αναφέρει το Greek Taste Beyond Borders® GTBB στην καταχώρηση στην επίσημη ιστοσελίδα του:

"Ο οργανισμός του GREEK TASTE BEYOND BORDERS® GTBB πιστοποίησε-βράβευσε το εστιατόριο-παντοπωλείο της Κρήτης για την ιδιότυπη προσέγγιση στην φιλοσοφία του slow food, να διατηρήσει την παραδοσιακή και τοπική κουζίνα και να ενθαρρύνει την χρήση παραδοσιακών προϊόντων στο τραπέζι, την γαστρονομική απόλαυση και τον αργό ρυθμό ζωής στον αντίποδα της τεχνολογικής  εξέλιξης."

Διαβάστε περισσότερα για την βράβευση του Τhigaterra εδώ.

Μάθετε περισσότερα για το GREEK TASTE BEYOND BORDERS® GTBB εδώ.