Τηλέφωνο Κρατήσεων: 2816008777

Κελάρι

Με πάνω από 200 ετικέτες ελληνικών κρασιών, το επισκέψιμο κελάρι του Thigaterra αποτελεί άλλη μια απόδειξη του ξεχωριστού τρόπου αναζήτησης, εξερεύνησης και άμεσης επαφής μας με την ελληνική γη και τις διαδικασίες παραγωγής των προϊόντων που διαλέγουμε για εσάς. 

Κατά την επίσκεψή σας στο κελάρι μας θα μπορέσετε να ανακαλύψετε γηγενείς ποικιλίες. Ιδιαίτερα χρώματα κι αρώματα, που θα διευρύνουν τους γευστικούς σας ορίζοντες! Στόχος μας είναι η ανάδειξη του σπουδαίου οινολογικού πλούτου της χώρας μας, παρουσιάζοντας την δράση και την παραγωγή μικρών και μεγαλύτερων οινοποιείων και κτημάτων από κάθε γωνιά της Ελλάδας. Ταυτόχρονα, προσπαθούμε να αναδείξουμε και να ενισχύσουμε τις εξαιρετικά σπάνιες και υπό εξαφάνιση ποικιλίες, όπως για παράδειγμα: Μαυρούδι, Δαφνί, Ασπρούδα Σερρών και Greco di Tufo.

Στο κελάρι μας θα βρείτε μια πλούσια γκάμα από ΠΟΠ και ΠΓΕ κρασιά, βιολογικά, φυσικά, καθώς και vegan κρασιά. Ακόμη, σας περιμένει μια λίστα από αποστάγματα φτιαγμένα με τους πιο παραδοσιακούς τρόπους απόσταξης με αρώματα και γεύσεις που θα σας ταξιδέψουν στις παραδόσεις όλης της Ελλάδας. 

Οι συνθήκες συντήρησης και παλαίωσης του κρασιού παίζουν σπουδαίο ρόλο στο τελικό γευστικό αποτέλεσμα, γι’ αυτό και τηρούνται οι ενδεδειγμένες θερμοκρασίες στο κελάρι μας. Το κελάρι μας λειτουργεί και ως σημείο πώλησης - ΚΑΒΑ λιανικής, ώστε να μπορέσετε να πάρετε μαζί σας κάτι από τους αμπελώνες της ελληνικής γης! Διαθέτουμε συσκευασίες κρασιών σε διαφορετικά μεγέθη, ξεκινώντας από τα τυπικά μεγέθη 500 / 750 ml έως και μεγάλες συσκευασίες «Magnum» 1,5 / 3 Lt. 

Πείτε μας το αγαπημένο σας κρασί και θα το βρούμε για εσάς! 

Πέρα από τους υπάρχοντες κωδικούς κρασιών παρέχεται η δυνατότητα εξατομικευμένης έρευνας και προμήθειας κάποιας ποικιλίας ή ετικέτας οίνου, με βάση τα ιδιαίτερα γευστικά χαρακτηριστικά που επιθυμεί κάποιος πελάτης μας μετά από επικοινωνία με το κατάστημά μας.