Τηλέφωνο Κρατήσεων: 2816008777
Το όραμά μας

Το όραμά μας

Πρεσβεύει τις τρεις βασικές αρχές του παγκόσμιου κινήματος Slow Food, που επιδιώκει το καλό, καθαρό και δίκαιο φαγητό από το στάδιο της παραγωγής μέχρι την παρουσίαση στο τραπέζι μας. 

Η οικο-γαστρονομία του Thigaterra έχει ως βάση τα φρέσκα υλικά από μικρούς παραγωγούς όλης της Ελλάδας, που σέβονται και προστατεύουν την βιοποικιλότητα, το οικοσύστημα και τους φυσικούς πόρους του περιβάλλοντος.

Η βαθιά μας αγάπη και πίστη στον Ελληνικό οίνο, μας οδήγησε στη δημιουργία μιας μεγάλης συλλογής ελληνικών κρασιών, το μεγαλύτερο μέρος των οποίων είναι βιολογικής καλλιέργειας. Το κελάρι μας περήφανα παρουσιάζει πάνω από εκατό ετικέτες στους οινολάτρες καλεσμένους μας. Η ομάδα του Thigaterra σας καλωσορίζει στο σπίτι της!

  • Η διαρκής αναζήτηση σε βάθος της γαστρονομικής γνώσης και η ανάδειξη της ποιότητας του Ελληνικού διατροφικού πλούτου.
  • Ο πρωτογενής τομέας με επιλεγμένους μικρούς ντόπιους παραγωγούς αποτελεί το θεμέλιο του γαστρονομικού μας αποτυπώματος.
  • Η επιλογή και χρήση πρώτων υλών που είναι συνδεδεμένες με απεριόριστα οφέλη για την υγεία, αλλά και με πολλές γευστικές αναμνήσεις από τις ρίζες της Ελληνικής οικογένειας.
  • Μέσα από τις γεύσεις και την ποιότητα των προϊόντων αυτών, μας επιτρέπεται  να παράγουμε ένα πολιτιστικό προϊόν που θα στοχεύει σε ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας, καθώς και στην ανάπτυξη μιας υγιούς κοινωνίας.
  • Κάθε στάδιο στην “ιεροτελεστία” της εστίασης αποδίδεται συνειδητά, με ιδιαίτερη προσοχή, τήρηση των κανόνων και με καθορισμένη σειρά. Έτσι, θα συνδεθεί το φαγητό με την ψυχή και θα ενωθεί.
  • Η δημιουργία ενός χώρου για την εφαρμογή αυτής της πρωτοποριακής ιδέας, αναπτύσσοντας  τον γαστρονομικό πολιτισμό μέσω μιας βιωματικής διαδικασίας για τους πελάτες μας, θα αποτελέσει στοιχείο μίας νέας καθημερινότητας της κοινωνίας μας. Έτσι θα συνεχίζουν κι αυτοί με τη σειρά τους, να το επικοινωνούν στον υπόλοιπο κόσμο.
  • Ο Σεβασμός, η Τιμιότητα και η συνεχής Εξέλιξη, αποτελούν βασικούς συντελεστές στην προσπάθειά μας να αλλάξουμε τις διατροφικές μας συνήθειες. Με οδηγό την υψηλή αξία που πρέπει να έχει η συνειδητή επιλογή ασφαλών και ωφέλιμων πρώτων υλών στο πιάτο μας.
  • Να μεταλαμπαδεύσουμε τη γνώση μας για την Ελληνική Γαστρονομία σε όλο τον κόσμο και να γίνουμε σημείο αναφοράς.