Τηλέφωνο Κρατήσεων: 2816008777

Μήνας συνέργειας: SAΖΑ

Μήνας συνέργειας: SAΖΑ

Η χαρά μας είναι μεγάλη όταν εφαρμόζουμε, εμπράκτως, όλα όσα πρεσβεύουμε. Όταν συνεισφέρουμε πραγματικά και με όλες μας τις δυνάμεις στην προώθηση ιδιαίτερων προϊόντων, που παράγονται με κόπο και μεράκι από μικρούς παραγωγούς.

Στόχος μας είναι η ανάδειξη των μικρών παραγωγών ανα την Ελλάδα, που χωρίς να κάνουν εκπτώσεις σε ποιοτικό επίπεδο, καινοτομούν και φέρνουν σε πρώτο πλάνο τον πρωτογενή τομέα της χώρας μας.

Έτσι γεννήθηκε η ιδέα για τη διοργάνωση μιας δράσης, με τίτλο «Μήνας Συνέργειας» που επιδιώκει ακριβώς αυτό την ανάδειξη των μικρών παραγωγών και των προϊόντων τους.

Κατά τον «Μήνα συνέργειας» ένας συγκεκριμένος παραγωγός και τα προϊόντα του, θα επιλέγονται και θα έχουν «εξέχουσα» θέση για τον μήνα αυτό. Τα πρϊόντα του θα αναδεικνύονται με κάθε τρόπο και θα οργανώνονται ημερίδες, όπου ο ίδιος ο παραγωγός θα μας μιλά για τα προϊόντα του.

Αυτόν το μήνα το Thigaterra σας παρουσιάζει την εταιρεία SAZA.

Ανάμεσα στην παραδοσιακή συνταγή της μαμάς, την ανάμνηση της φρέσκιας κατακόκκινης τομάτας να βράζει ο καλοκαίρι στο σπίτι, το κρυφό γλείψιμο του κουταλιού και τα μυρωδάτα μπαχαρικά γεννήθηκε η ιδέα της SAZA.

Η φιλοσοφία της βασίζεται στα φρέσκα, ποιοτικά υλικά, στην χειροποίητη παραγωγή και έλεγχο αλλά κυρίως στην αγάπη και φροντίδα που μπαίνει σε κάθε βάζο ξεχωριστά. Σκοπός της, να προσφέρει ένα μοναδικό γευστικό ταξίδι στον κόσμο, στις γεύσεις, στην παιδική ηλικία, στην απόλαυση, μέσα από μια σειρά από σάλτσες και chutneys που έρχονται να κάνουν την καθημερινότητα σας gourmet.